Ingen förstår varför hunden mår dåligt – det läkaren ser på röntgen lämnar alla mållösa

Har du någon gång varit i närheten av en hund vet du att de är nyfikna krabater. En liten strumpa eller bara en påse kan vara hur roliga som helst – men det är inte alltid det är bra för djuret.

För de här systrarna skulle deras älskade labrador Tiki plötsligt börja må dåligt, men de hade ingen aning om varför.

Det var därför de tog med honom till veterinären – som skulle göra en upptäckt på röntgen som gav dem en chock.

Sidney och Sara bodde tillsammans – och i samma hem hade de även deras älskade labrador Tiki. Hunden var deras stora glädje i livet och varje morgon när de gick upp fick de ett varmt ”god morgon”-välkomnande av sin hund.

Men varje morgon hände också någonting annat, någonting systrarna inte hade en aning om pågick. Det var inte förrän de såg att Tiki började må dåligt som de insåg att någonting var fel och tog med honom till veterinären.

Bildkälla: Youtube

Väl på plats hos veterinären tog de sig en titt på den 8-åriga labradoren. De insåg snabbt att någonting var fel med hans mage. På röntgen såg de en stor mörk fläck och veterinären anade oroat att det kunde vara cancer. Veterinären beslutade sig för att ta det vidare till en doktor, som i sin tur beslutade att de behövde operera Tiki för att komma till rätta med problemet.

Men när Tiki väl låg på operationsbordet och doktorn öppnade upp hans mage skulle de få sig en chock. Det var ingen tumör som lurat in sig i Tikis mage. Det var någonting helt annat.

Bildkälla: Youtube

Det visade sig att Tiki visst hade ätit mer än bara den mat han fick från systrarna Sidney och Sara. För när doktorn öppnade hans mage kunde han konstatera att så var fallet.

Doktorn kunde dra ut 62 hårsnoddar tillsammans med en mängd underkläder.

Bildkälla: Youtube

Kommer återhämta sig

Systrarna hade inte märkt att Tiki hade mumsat i sig deras kläder och hårband. Men det stod klart att det var anledningen till varför den lilla hunden mått så dåligt.

Som tur var hade Sidney och Sara åkt in med Tiki i tid. Underkläderna kunde tas ut i tid och Tiki kommer återhämta sig helt och förbli en frisk och glad hund.

Bildkälla: Youtube

Men en sak är säker. Systrarna lär säkerligen sätta ett lås på deras garderob i fortsättningen – och om någonting försvinner igen vet de med all säkerhet vem tjuven är.

I spelaren nedan kan du själv se berättelsen om Tiki och alla saker han fick i sig som doktorn som tur var kunde ta bort från hans mage:

Det här var verkligen en lärdom som jag kommer ta med mig hem till min hund. Tveka inte på att dela vidare artikeln så fler kan bli upplysta om vad våra älskade hundar kan stoppa i sig.

Djurbibeln står på djurens sida. Gilla om du också gör det.
 

Läs mer om...