Ingen vet vem som stjäl från affären – då avslöjas tjuven av dold kamera

Det var länge ett olöst mysterium. Kioskägaren Paul Kim från Toronto, Kanada, hade aldrig sett något suspekt beteende – men varje gång han gick igenom varorna var det ändå samma bittra upptäckt.

Någon snattade från butiken, och det var någon som uppenbarligen älskade choklad eftersom det alltid var chokladkakorna som saknades.

Till slut bestämde sig Paul för att det fick vara nog. Tjuven skulle åka fast så det rök om det och därför gömde han sig bakom en hylla med mobiltelefonen i högsta hugg.

Visst skulle tjuven snart också dyka upp – men det var inte direkt det avslöjande Paul hade räknat med…

Där, inrusandes genom den öppna entrédörren, kom istället en kvick liten ekorre.

Och vi kan väl lugnt konstatera att tjuven blev tagen på bar gärning.

Ekorren, som verkade lite väl bekant med affären för att det skulle vara en engångsföreteelse, tog genast sikte på chokladhyllan dit den skuttade fram och norpade åt sig en kaka innan den försvann lika snabbt ut igen.

Problemet löst? Knappast. I en intervju med brittiska Metro berättar Paul uppgivet att han haft närmare 40 ”inbrott” – och att tjuven, som nu dessutom har fått sällskap av andra ekorrar, fortfarande är lika svårfångad.

– Den är långsammare än normalt eftersom den har en stor och tung chokladkaka i munnen, men den är fortfarande svår att fånga. Vi har försökt springa efter den, men den är fortfarande snabbare. Några gånger har förbipasserande och kunder försökt jaga den med oss, men så fort den hoppar upp i ett träd så är det game over, säger Paul till brittiska Metro.

Titta när tjuven avslöjas här:

Vilken snabb liten rackare – den ekorren visste minsann vad den gjorde! Dela gärna vidare det gulliga klippet till dina vänner.