Ingen vill ha katten Maya för hennes utseende – men när hon ska avlivas händer det oväntade

Katten Maya föddes med en extra kromosom, vilket gör att hon inte ser ut som andra katter. I sättet är hon precis som alla andra, men hennes skela ögon och platta nos gjorde att folk tog avstånd. När djurorganisationen inte hittade någon ägare till Maya bokades hon in för avlivning, men i sista sekund hände något oväntat.

Katten Maya hittades bakom en restaurang där hon övergetts och levde ensam. Organisationen ”Odd cat Sanctuary” tog med sig Maya i hopp om att hitta en ägare till henne. Om så inte blev fallet så skulle hon tvingas avlivas.

 

Ryggade tillbaka när de såg Maya

Många hade tidigare ryggat tillbaka när de sett Maya, men lyckligtvis var det ett par som tyckte att Maya var vacker ändå.

När  Odd cat Sanctuary via Facebook efterlyste en ägare till Maya fick Lauren och hennes kille syn på den stackars katten, och tvekade inte en sekund på att ge henne ett hem.

 

Idag är Maya en del av familjen, och se så lycklig hon är.

Instagram/Maya the Cat

Inte nog med att Maya fick veta att det fanns några som kunde älska henne ändå, hon lovordas nu av tusentals människor som följer parts Instagram @meetmayacat.

Tack och lov för att paret fick veta om Maya och kunde ge henne ett hem. Jag hade inte tvekat en sekund. Dela gärna för att hylla djurvänner som Mayas adoptivfamilj.