Jessica öppna upp sin gård för ALLA så att de som inte har råd får göra något roligt.

När Jessica Wendel, 41, fick diskbråck och låg på sjukhus hade hon mycket tid att tänka och grubbla. Jessica ville komma på något sätt att hjälpa familjer, och särskilt barn, som inte har råd med aktiviteter på sommaren. Hennes enkla, men otroligt generösa idé: Bjud in alla som vill till hennes och sin sambos gård.

Så direkt efter att hon lämnat sjukhuset i maj skrev hon ett inlägg på Facebook.
Det var tyvärr knappt någon som hörde av sig.
Men skam den som ger sig:
I måndags lade hon ut det igen och nu har nästan 10 000 delat inlägget, intresset är enormt och framför allt så berörs hela Sverige över Jessicas gästfrihet.
– Jag har blivit bombarderad. Jag trodde aldrig det skulle bli så här men det är jättekul så klart. De skriver att jag är en ängel och att de aldrig har varit med om ett finare hjärta än mitt. Det är vuxna karlar och unga killar som hört av sig och skrivit att jag sitter här och gråter för att jag läser ditt inlägg, säger hon till Kvällsposten.

Jessicas anledning är dock enkel. Det ska vara helt gratis och hon vill bara hjälpa till. Barnen ska få leka, de kan köra häst och vagn, det ordnas med kaninhoppning och så bjuder Jessica på kaffe.
– Jag gör det inte för min skull utan för andras skull. Jag vill att andra ska må bra – då mår jag bra. Min belöning är att se lyckan i deras ögon, säger hon till Kvällsposten.

Bakgrunden är att Jessica haft det tufft och nu vill hjälpa andra, precis som hon redan gjort med djuren hon har tagit hand om.
På Facebook skriver hon: ”Nästan alla djuren här hos oss har haft ett rent helvete och det har jag med en gång i tiden”.
Jessica har tagit emot flera djur som behöver ett nytt tryggt hem och de har också blivit hennes egen räddning.
– Jag har levt med en man som var väldigt elak och jag har varit väldigt nerbruten. Nu finns jag här för en pratstund eller en fika. Man kan må bättre och man kan resa sig fast man har trillat, säger hon till Kvällsposten.

Nästa vecka kommer en kvinna från södra Skåne med sex barn och då hämtar Jessica upp dem på busshållsplatsen.
– Hon var orolig att hennes funktionsnedsatta barn inte skulle kunna vara här. Men jag sa varför då? Här alla är välkomna och lika värda, säger hon.

Jag tycker i alla fall att männen som ringt verkar ha helt rätt: Jessica är en ängel. Om du vill får du gärna hjälpa mig att hylla henne genom att dela det här på knappen här nedan.

För fler inspirerande artiklar klicka i gilla här nedan.