Josefines meddelade till alla lata hundägare hyllas av tusentals.

Att trampa i hundbajs är otrevligt. Att köra över hundbajs med sin rullstol är faktiskt ännu värre. Det vet Josefine Axefall från Sala som nu har fått nog av oansvariga hundägare.

Efter att ha fått hundbajs på både rullstolens hjul och sina vantar blev Josefine väldigt frustrerad. Hon tog en bild och la ut på Facebook med texten ”Kan folk plocka upp skiten efter sina hundar, TACK!!!!!”

Några dagar senare har hennes inlägg delats närmare 4 000 gånger, och det är övervägande positiva kommentarer.

– Många tycker att det är jäkligt äckligt när våren kommer och allt hundbajs från vintern tinar upp och ligger överallt. Och det kan jag hålla med om. Det är skitäckligt, säger Josefine till Expressen.

Josefine blev chockad över att så många engagerade sig och delade hennes bild. Inlägget har till och med uppmärksammats utomlands, i norsk media.

– Ja, det är helt galet. Som jag sa i går: För en sådan skitsak, bokstavligt talat.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = ”//connect.facebook.net/sv_SE/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Kan folk plocka upp skiten efter sina hundar, TACK!!!!!—————————-Tillägg:Tack för ert engagemang…

Publicerat av Josefine Axefall den 25 mars 2016

Nästan varje gång jag är ute och promenerar brukar jag se hundbajs här och var vid vägkanten. Om alla plockade upp efter sina hundar skulle det här aldrig hända.

Hoppas att de som inte plockar upp efter sina hundar läser det här och tänker till nästa gång!

Newsner Djur står på djurens sida. Gilla gärna om du också gör det.