Mystisk julklapp levereras till familjens dörr: Sonen gråter av lycka när han ser insidan

9-årige Tristen Perez är en hundälskare utöver det vanliga. Under hela sitt liv hade familjens hund varit hans bästa vän, och ständige följeslagare. I augusti i år förändrades det. Den 14-årige familjehunden gick bort, och Tristen lämnades med en stor sorg. Hans bästa vän fanns inte längre vid hans sida.

Därför skulle den här julen bli extra speciell – på ett sätt som 9-årige Tristen aldrig hade kunnat föreställa sig.

 

I klippet nedanför kan vi se hur det plingar på familjens dörr. Anledningen är den enorma julklappen som står på farstun. Det är 9-årige Tristens mamma som plingat på, levererat klappen – och nu fångar ögonblicket på film.

Vi får se hur Tristen blir alldeles storögd inför klappen, och genast vill öppna den. Efter att ha öppnat en liten flik och kunnat kika på insidan bryter han dock ihop – av lycka.

Den här julen blev väldigt speciell för den här 9-årige pojken. Det blev första julen utan sin bäste vän, men också första julen med en ny bästa vän; att älska och ta hand om med största värme och glädje.

Kolla in det underbara ögonblicket när Tristen inser att familjen skaffat sig en ny, underbar liten valp här nedanför.

Sådana här ögonblick träffar mig verkligen rakt i hjärtat. Nu trycker vi på dela-knappen så att fler djurvänner i vårt avlånga land får uppleva detta lyckopiller till ögonblick!