Kakaduan ser pappa komma hem från jobbet – titta nu på hans obetalbara reaktion

När jag var liten kommer jag ihåg hur det alltid var när någon av mina föräldrar kom hem från jobbet.

Glädjen av att se en familjemedlem igen, oavsett om det bara varit några timmar, var hur stor som helst – och från djurriket har vi sett på liknande saker.

Men frågan är om den här kakaduan inte är det mest familjekära djuret på väldigt länge.

Att få se sina familjemedlemmar eller vänner efter en lång tid ifrån varandra är något av det bästa som finns. Glädjen att äntligen få vara tillsammans igen och kunna spendera kvalitetstid tillsammans är nog någonting vi underskattar ofta.

Men glädjen att få träffa en familjemedlem eller vän efter en tid ifrån varandra är inte unikt hos oss människor, det är precis samma sak i djurriket.

Många gånger har vi fått se härliga filmklipp när en hund välkomnar sin matte eller husse hem, och den otroliga glädjen är nästintill omöjlig att ta på. Men frågar du mig borde alla titta på kakaduan ”Onni Cockatoo”, som verkligen älskar att välkomna sina ägare hem.

I videon nedan får Onni syn på sin pappa komma utanför fönstret. Upphetsad, glad och laddad inför mötet studsar han omkring på fönsterbläcket – men det slutar inte där. Kolla bara i mitten av videon när pappa äntligen kommer innanför dörren – och Onnis kärleksfulla välkomnande.

Vilken härlig kakadua Onni är, han fick mig verkligen på gott humör! Tveka inte på att dela vidare om du också fick ett leende på läpparna.

Djurbibeln står på djurens sida. Gilla om du också gör det.

 

Läs mer om...