Kameran fångar vad fästmannen gör med hunden – när kvinnan ser det avbokar hon bröllopet

Att få reda på att någon man älskar inte är den de utgett sig för att vara kan vara smärtsamt, men tack och lov fick 26-åriga hundägaren Ninna veta det i tid. Ninna hade märkt att hennes franska bulldogs hade blåmärken och var rädda för hennes fästman, därför satte hon upp en dold kamera i hemmet. Vad kameran fångade gav henne en chock som gjorde att hon ställde in parets planerade bröllop. 

För 26-åriga Ninna från Brasilien är hennes franska bulldogs som en familj. Därför blev hon förtvivlad när hon upptäckte att de hade nya blåmärken ofta, och i samband med det märkte hon att hundarna var rädda för hennes blivande make. 
– De blev väldigt rädda för honom, och efter det så såg jag flera märken, men veterinären kunde inte förklara vad det var. Det var då jag bestämde mig för att installera en kamera i vardagsrummet, berättar Ninna, som delat med sig av berättelsen på Facebook

Foto: Facebook/Ninna Mandin

När Ninna fick se vad kameran fångat var det värre än hon hade kunnat föreställa sig. På bilderna syns det tydligt hur fästmannen sparkar och slår hundarna skoningslöst. 
– Det var en chock, för att vi tror att vi känner människor, men i själva verket gör vi inte det, säger Ninna. 

Ninna hade alltid sett fästmannen som en lugn och snäll person, men efter att hon sett hans rätta jag avbokade hon parets bröllop utan att blinka. Men inte nog med det, hon tyckte att pojkvännens vidriga handling inte skulle vara ostraffad, därför hängde hon ut honom på Facebook. 

Foto: Facebook/Ninna Mandin

Sedan mannen avslöjades har han varit på flykt i landet berättar Animal Channel

Foto: Facebook/Ninna Mandin

Tack och lov att Ninna fick se det här innan hon begick ett stort misstag och gifte sig med fel man. Hon lämnade fästmannen och visade att djurplågeri är helt oacceptabelt, dela gärna om du tycker att hon gjorde rätt.