Katten Julia kördes över av bil – förövarna filmade händelsen med avsikt att döda

Familjekatten Julia kördes över av en bil i Värmland, och vittnen såg hur föraren tog sikte med avsikt att ha ihjäl katten. 
– Jag kan inte förstå att någon kan vara så ond att man gör detta. Om någon tycker att det var tufft tycker jag att de ska vara så tuffa att de träder fram och står för vad de gjort, säger Julias matte.

Nu letar polisen efter de inblandade.  

Det var i tisdagskväll som ett flertal personer såg en bil komma körandes i hög fart på Västra Torggatan i Säffle. Vid sidan om trottoaren satt katten Julia, och när bilen styrde mot henne förstod omgivningen att föraren siktade på att skada katten. 

Ett vittne berättar att bilen fick Julia att slungas upp i luften och sedan landa på gatan, och på bara några sekunder var hon död. 

Cirka 10-15 personer blev vittne till händelsen, som de menar var med flit då en passagerare filmade allt. För NWT berättar Julias matte att hon är förtvivlad: 
– Jag kan inte förstå att någon kan vara så ond att man gör detta. Om någon tycker att det var tufft tycker jag att de ska vara så tuffa att de träder fram och står för vad de gjort, säger hon. 

Julia är en norsk skogskatt som skulle fyllt 15 år i oktober. 
– Jag är helt knäckt och kan inte sova efter det som hänt. Det var så brutalt och omänskligt, säger hennes matte till NWT. 

Nu letar polisen efter de inblandade som de vet körde en grön personbil av sedanmodell. Dela gärna för att uppmärksamma fler och hjälpa polisen.