Katten var nära att dö – sedan överraskar hon familjen med ett julmirakel under granen

När Danielle Lopez var 17 år bestämde sig familjen för att ta hand om en sjuk och utsvulten katt som annars hade dött. Idag är katten frisk och bestämde sig för att tacka familjen med ett litet mirakel lagom till jul.

Om inte Danielle Lopez och hennes familj hade tagit hand om kattungen Tink hade hon inte varit vid liv idag. Hon var i dåligt skick, och familjen oroade sig över om hon skulle kunna bli bra. 

Lyckligtis växte Tink upp till en frisk och lycklig katt, och inte nog med det så hittade hon kärleken i familjens andra katt Sagwa.

Lagom till jul timade Tink in att förvåna familjen med en, eller rättare sagt flera överraskningar under granen. När Danielle gick förbi vardagsrummet en morgon hörde hon små jamanden komma från julgranen. När hon närmar sig får hon se att Tink är mitt uppe i att föda kattungar, det berättar Danielle på sin Twitter.

Danielle skyndade sig för att hämta vatten och handdukar, och snabbt var fyra små mirakel ute. Danielle och resten av familjen blev så fästa vid de små kattungarna, så de beslutade sig för att behålla alla.

Twitter/@WeTheDanielle
Twitter/WeTheDanielle

De små underverken fick namnen Faith, Joy, Noel, och Christmas. 
Dela gärna om den fina julberättelsen fick dig att le.