Kattens ägare hade en sista önskan innan hon dog. Nu sprids brevet över hela internet. Det här är så fint!

En äldre kvinna gick bort tidigare i år och lämnade efter en väldigt älskad katt. Precis innan hon dog skrev hon ett brev ämnat till den person som skulle ta över katten Susie.  

Kvinnan hade inga anhöriga som kunde ärva katten, så Susie skickades till Montgomery County Animal Services & Adoption Center i Maryland. Brevet var också med, redo att öppnas av den nya ägaren.

Bildkälla

01

Men tyvärr är det inte så lätt att adoptera bort vuxna katter. Susie bodde på djurhemmet i flera månader, utan att någon ville ha henne. Brevet låg oöppnat.

Personalen var rädd att ingen skulle vilja ha katten, så de bestämde sig för att öppna brevet och lägga ut det på Facebook.

Bildkälla

02

”Kära vän, tack för att du adopterar min vän Susie.”

Så inleder kvinnan brevet och fortsätter:

”Jag har trivts i hennes sällskap. Hon är bra på att gosa, men gillar att vara chefen. Hon vill gärna bli klappad. Hon spenderar mycket av sin tid i min säng, men verkar alltid veta var jag är. Jag hoppas att du kommer ha lika mycket glädje av Susie som jag har haft.”

Det dröjde inte länge innan historien om Susie spreds och äntligen hörde en kvinna av sig och var intresserad av att adoptera katten.

Bildkälla

03

Förra veckan fick Susie äntligen komma till sitt nya hem, och brevet hamnade hos sin rätta ägare. Susies nya ägare.

Bildkälla

04

”Susie åkte hem! Ja, vi sa att det var en bra dag! Hennes nya ägare såg brevet på Facebook och kom hit för att träffa henne. Grattis!”, skrev djurhemmet på Facebook.

Bildkälla

05

Nu kan Susies gamla ägare vila i frid, för nu är hennes katt trygg och älskad igen.

Publicerad av Newsner djur, gilla gärna