Kattmamman föder sju små ungar – det hunden gör då får mitt hjärta att smälta

De allra flesta skulle säga att hundar och katter inte går ihop. Men ibland finns det historier som verkligen bevisar det motsatta.

Som i den här familjen där en katt, som skulle föda sju ungar, bodde tillsammans med en hund.

Men det var då hunden visade precis vad familjekärlek handlar om, oavsett om de är två helt olika djur.

En dag skulle en kvinna vid namn Gina få en fråga av sin vän.

Eftersom hon skulle åka iväg en längre stund undrade hon om Gina kunde ta hand om hennes katt Terra medan hon var borta – någonting Gina mer än gärna ställde upp på. 

Bildkälla: Imgur/oowth

Terra flyttade in tillsammans med Gina och en vän hon delade lägenhet med – och i huset fanns även två hundar, Archer och Flash. 

Men efter bara två veckor fick Gina ett meddelande från sin rumskompis. Hon berättade att Terra såg ut att vara uppsväld, men samtidigt spann hon som vanligt och såg inte ut att ha ont. Gina trodde bara Terra hade fått lite för mycket mat på senare dagar, då hon blivit ganska stor, och beslutade sig för att inte ta med henne till veterinären. 

Men en vecka senare skulle det visa sig att Terra inte alls var tjock från maten.

Bildkälla: Imgur/oowth

Gina hörde något märkligt ljud från rummet Terra låg i sin korg. När hon gick dit förstod hon att Terra inte hade varit uppsvälld på grund av någonting onaturligt. Hon hade varit gravid, och precis fött sju små söta kattungar. 

Terra tog direkt hand om sina kattungar, med hjälp av Gina som gav de mat och leksaker, men det var någon annan i huset som också var intresserad. Hunden Archer.

Bildkälla: Imgur/oowth

Archer var väldigt nyfiken på de små kattungarna och bestämde sig för att gå fram. Det var då Gina fick syn på någonting hon inte trodde var möjligt. 

Hunden började hjälpa Terra att ta hand om hennes ungar. Han slickade dem rena, fanns som en säkerhet i deras närvaro och till och med hjälpte till att lyfta dem runt i huset. Han hade helt enkelt tagit på sig papparollen för Terras ungar.

Bildkälla: Imgur/oowth

Terra verkade inte bry sig om att en stor hund var nära hennes ungar. I ärlighetens namn verkade hon faktiskt tycka att det var väldigt skönt och tryggt att någon annan hjälpte till att hålla koll på hennes sju små busfrön som mer än gärna lekte i det lilla tornet Gina hade ordnat. 

Dessutom var den andra hunden Flash något närgången, vilket Archer såg och såg till att hålla extra koll på kattungarna.

Bildkälla: Imgur/oowth

Archer verkar vara en så himla fin hund. Jag är säker på att Terra verkligen uppskattar att han hjälper till med de sju små kattungarna – och jag kan inte annat än bli varm inombords över att tänka på hur många hinder familjekärlek kan ta sig över.

Det enda som betyder någonting i slutändan är att älska de vi har nära – oavsett om det handlar om två olika djur, i det här fallet katt och hund.

Bildkälla: Imgur/oowth

Tveka inte på att dela artikeln vidare om du också tycker att Archers är en himla fin hund och kattpappa!

Djurbibeln står på djurens sida. Gilla om du också gör det.