Kattungarnas reaktion på mammas rop får hundratusentals att bli förälskade

Kattungar, och djur i allmänhet, är några av de sötaste varelserna på jorden. Oavsett vilket humör du är på kan en kattunge aldrig göra dig besviken – och du kommer mest troligt bara översköljas av kärlek och närhetsbehov.

Det minsta jamanden skär rakt in i hjärtat av kärlek. Kolla bara in när dessa kattungars mänskliga mamma ropar på dem när de ligger och sover. Reaktionen är ju bara för underbar.

Alla älskar vi väl katter. Det spelar ingen roll om de är stora eller små, svarta eller vita, mycket päls eller ingen päls eller om de är bond- eller raskatter.

Men något av de sötaste som finns är ju kattungar. 

Bildkälla: Youtube/Bean Chiweenie

De söta små kattungarna ligger och sover framför brasan tillsammans med sina hundkompisar. Tätt intil varandar ligger de och myser och de måste känna att de är på det tryggaste och bästa stället på jorden. Men klockan är faktiskt ganska mycket – och då måste man äta. 

Då ropar deras mänskliga mamma att det är dags för just ”middag”.

Bildkälla: Youtube/Bean Chiweenie

Inom loppet av bara några hundradelar hör kattungarna och hundarna vad mamma precis sagt – och de vet vad det innebär. 

Bildkälla: Youtube/Bean Chiweenie

Hundarna väljer att ta det lite lugnare, men kattungarna vill ha mat nu. 

Snabbt tar de sig upp på fötterna från den mjuka kudden, slickar sig runt munnen och börjar jama, samtidigt som de visar sina gudomligt söta blickar.

Bildkälla: Youtube/Bean Chiweenie

Nu ska det allt bli gott med mat och kattungarnas mysiga stund kommer säkerligen bli än skönare med lite mat i magen. Jag tror nog de kommer sova ännnu bättre när de väl har fått lite blötmat i sig – och kanske finns det även energi för att busa med varandra.

Kvinnan lyckades fånga reaktionen på film, som setts av över 300 000, och jag tror bestämt jag aldrig har sett någonting sötare i hela mitt liv.

Djurbibeln står på djurens sida. Gilla om du också gör det.