Kikki Danielsson om upptäckten i trädgården: ”Jag trodde att mitt hjärta skulle sprängas”

Att kunna njuta av att gå barfota i gräset hör sommaren till.

Men för artisten Kikki Danielsson och hennes älskade katt Stig höll det på att gå riktigt illa.
– Jag trodde att mitt hjärta skulle sprängas, när jag sprang in till grannen. Ingen har sett mig springa de senaste 20 åren, berättar Kikki Danielsson på sitt Instagram-konto.

Sommaren är här och vi svenskar njuter av solen, värmen och lediga dagar. Att kunna slappa hemma i trädgården och gå barfota i gräset.

Men det gäller att titta sig för när man sätter ner fötterna. Artisten Kikki Danielsson delar med sig av en otäck händelse som inträffade hemma i hennes trädgård under måndagen.
– Denna ljuvliga sommardag förvandlades plötsligt till något mycket obehagligt. Stig, min sambo, fick syn på en huggormsunge på min gräsmatta. Ormen högg frenetiskt mot honom hela tiden, men han lyckades parera. Jag trodde att mitt hjärta skulle sprängas, när jag sprang in till grannen (ingen har sett mig springa dom senaste 20 åren), för hjälp, berättar hon.

Källa: Youtube.com

Grannen kom till undsättning

Grannen kom snabbt till undsättning och tog med ormen i en hink ut till skogen.
– Nu blev det plötsligt inte lika härligt längre att gå barfota i gräset, skriver Kikki.

– Finns det något positivt i detta? Ja, de skulle väl i så fall vara att jag kan skylla på ”orminvasion” så slipper jag ligga och pressa för att bli solbränd. Varför plåga sig, när det finns bränna på burk, konstaterar Kikki.

Kikkis följare är lättade över att det gick bra för alla inblandade; Kikki, katten Stig, ormen och grannen.

”Ja när man ser en sån kan man springa himla fort, nästan flyga faktiskt Tur att inte katten blev biten!”, skriver någon.

”Usch vad obehagligt”.

”Fyy så otäckt, ja hade absolut blivet lika rädd som du! Tur att den inte bet din kisse Stig”.

Kom ihåg att se upp för ormar i sommar, speciellt när det gäller barn och husdjur som gillar att leka i gräset. Dela det här viktiga budskapet från Kikki så att dina vänner också håller ögonen öppna för ormar i gräset.