Killgänget laddar för svensexa, men när ensam hund vill att de ska följa med in i skogen förändras allt

Det var som gjort för en galen helg.

Mitchel Craddock, som inom kort skulle gifta sig, hade tillsammans med sina sju bästa kompisar hyrt en stuga ute i skogen för att fira sin svensexa.

Förvätningarna var skyhöga, alla var nervösa och laddade – men just som de skulle äta frukost första morgonen dök en oväntad gäst upp och förändrade allt.

Grabbarna höll som bäst på att steka bacon när de gjorde den märkliga synen.

Där, på verandan till stugan i amerikanska Tennessee, satt en hemlös hund och stirrade på dem.

Hunden höll sig på säkert avstånd och vägrade gå in – men hon tycktes väldigt sugen på att få smaka på maten.

Bildkälla: Youtube

De åtta killarna kunde ju inte göra annat än att försöka bjuda in sin nya gäst, som de kallade för Annie.

De hade ingen aning om var Annie kom ifrån, men hon viftade på svansen och verkade så glad över att se dem.

Efter en stund lyckades männen vinna hennes tillit och snart blev de goda vänner.

Bildkälla: Youtube

Det dröjde inte länge innan de insåg att Annie nyligen måste ha fött valpar. 

Dessvärre var hunden så undernärd och uttorkad att hennes mjölk hade slutat produceras.

”Efter att vi hade gett henne en massa mat och vatten började hon producera mjölk igen. Så vi förstod att om hon producerar mjölk, då kan hennes valpar inte vara så gamla”, säger brudgummen Mitchel Craddock till ABC News.

Bildkälla: Youtube

Plötsligt började Annie vända blicken mot skogen.

Det var uppenbart att hon vaktade en specifik yta – och när killgänget följde med henne in i skogsdungen upptäckte de snart en stort grop.

Därifrån hördes ett pipande och när de tittade närmare… såg de sju små hundvalpar kika ut mellan gräs, mossa och kvistar!

Bildkälla: Youtube

Försiktigt lyfte Mitchel och hans vänner upp valparna och satte dem framför Annie.

”Hon gned nosen mot deras ansikten, inspekterade dem, inspekterade människorna som hållt i dem, och gav en blick som sa ’det är okej, jag litar på er’”, säger Mitchel Craddock till ABC News.

Valparna behövde visserligen få smuts och loppor borttvättat, men annars var de vid överraskande god hälsa.

Bildkälla: Youtube

Innan de visste ordet av hade killgängets svensexa förvandlats till en räddningsaktion för att ta hand om Annie och hennes valpar.

”Vi samlade ihop en massa pengar för att köpa mat och öl. Efter tre dagar hade vår ölkassa förvandlats till en hundmatkassa”, säger Mitchel Craddock till ABC News.

Men inte nog med det – eftersom hundarna var hemlösa så bestämde sig männen efter sin helg i skogen för att adoptera dem!

Bildkälla: Youtube

Eftersom killarna bor så nära varandra kommer Annie och hennes valpar också kunna se fram emot att träffa varandra mycket framöver!

Tack vare Mitchel och hans vänner blev hundarna inte bara räddade. De fick mat och husrum – och kan räkna med massor av kärlek och omsorg för resten av sina liv.

Se klippet om händelsen i spelaren här under:

Hundar är så smarta. På något sätt känns det som att Annie gick till Mitchel och hans vänner för att få hjälp att rädda valparna – och att hon visste att killgänget skulle bli förälskade i valparna om de bara fick träffa dem.

Dela vidare den fina historien till alla dina djurälskande vänner för att ge dem ett leende på läpparna en dag som denna!