Klockrena bilderna på barnbarnets överraskning till sin 89-åriga farfar sprids som en löpeld.

89-årige Karl låg på sjukhus och kunde inte ta sig till stallet och se hennes nya föl. Då bestämde sig barnbarnet Susan för att överraska hennes farfar på vårdhemmet. – Jag ville att han skulle få träffa hästen men jag kunde ju inte ta med mig sto och föl till vårdhemmet så jag tog med mig shetlandsponnyn Bolla istället, säger hon till Aftonbladet.

89-årige Karl Holmen från Norge älskar hästar. Det bästa är att vara i stallet, men det var omöjligt nu när han blivit sjuk och inlagd på vårdhemmet. 30-åriga barnbarnet Susan Holmen visste hur gärna farfar ville komma till stallet när hon fått ett nytt föl, så hon bestämde sig för att överraska honom på vårdhemmet. Att ta med sto och föl gick ju inte, men shetlandsponnyn Bolla kunde hon ta med sig. Hon la upp de underbara bilderna från besöket på Facebook.

Fordi vi er ikke som alle andre vi er enkelt og greit mye kulere
Takk til de ansatte på sykehjemmet i Stavern som…

Posted by Susan Holmen on den 22 juli 2015

– Jag hade inte sagt något till farfar, men personalen på hemmet visste att vi skulle komma. Både farfar och de andra var väldigt glada över att ha en häst på besök, det var flera som ville hälsa på det. Bolla tyckte att det var väldigt härligt. Hon var glad och rolig, berättar Susan för Aftonbladet.

Jag blir alldeles varm inombords av hennes kärleksfulla gest! Och när jag ser de klockrena bilderna på Karl och Bolla kan jag inte sluta le. Så om du vill du sätta ett leende på någons läppar i dag är det bara att dela den här artikeln.

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna