Kossan skriker i dagar efter sin saknade kalv, ser vem som står framför henne och tappar kontrollen

Precis som människor har kor och många andra djur en naturlig modersinstinkt. Den här kossan hade precis räddats från en gård där hon missköttes, och stod nu och råmade dagarna i sträck. Djurvännerna som tog hand om henne förstod inte vad som var fel.

Det var först när de återvände till kossans förra ägare som de skulle inse vad felet var.

The Gentle Barn är en organisation som räddar djur för att ta dem till en fristad där de kan leva utan rädsla för att misshandlas, svälta eller några andra problem.

En dag fick organisationen in en kossa vid namn Karma. Men de visste inte att de tidigare ägarna, som de räddade Karma ifrån, hade dolt en sak från dem. Någonting som fick kossan att råma dag in och dag ut.

Bildkälla: Youtube/gentlebarn

Det visade sig att ägarna gömt undan Karmas kalv, troligen för att slakta och sälja köttet. Karma grät varje dag för att hennes kära kalv inte längre var hos henne – men en man vid namn Rojas bestämde sig att agera.

De åkte till de förre ägarna och krävde att de skulle få ta med sig kalven tillbaka till sin mor.

Bildkälla: Youtube/gentlebarn

De lyckades övertala personen, lyfte in kalven i en vagn och körde sedan hemåt.

Och när de körde upp mot den stora inhägnaden Karma stod i skulle den tårdrypande återföreningen äga rum.

Bildkälla: Youtube/gentlebarn

Så fort de öppnade vagnen och Karma såg sin kalv, som var smal och utsvulten, sprang hon fram till staketet för att komma så nära som möjligt.

Råmandet, som tidigare varit ledsamt, var nu utbytt till ett glädjevrål. 

Bildkälla: Youtube/gentlebarn

Kalven var så trött så den kollapsade vid sin moders sida – men inte långt efter kunde den ställa sig upp och äntligen få den näring den behövde.

Kalven var hemma hos sin mamma, som där och då var den gladaste modern i världen.

Bildkälla: Youtube/gentlebarn

Det här fantastiska ögonblicket bevisar verkligen att starka band mellan mödrar och deras barn existerar över alla arter.

Jag kan inte låta bli att fälla en tår över den vackra återföreningen – och i videon nedan kan du själv se när Karma och hennes kalv återförenas. 

Vilken fantastisk återförening för Karma och hennes kalv. Tveka inte på att dela vidare artikeln om du också tyckte det var fint.

Djurbibeln står på djurens sida.