Kultingen ramlade av djurtransporten och frös fast i snön. En vecka senare får han komma till ett helt underbart hem.

I förra veckan berättade vi om den lilla grisen Wee Wee som hittades övergiven i en snödriva av en amerikansk familj som var på skidsemester. Grisen hade förmodligen lyckats rymma från en djurtransport. Nu har Wee Wee äntligen fått komma till ett nytt, tryggt hem.  

Wee Wee har haft en otrolig tur. Hade han inte rymt från djurtransporten hade han förmodligen inte levt ett så långt liv. Och hade familjen inte sett honom där i snödrivan hade han förmodligen frusit ihjäl. Alldeles bredvid där han hittades kom en snöplog åkandes och Wee Wee hade blivit begravd i snö om barnen inte hade sett honom.

Bildkälla: Facebook

Efter att familjen fått loss honom ur snön så gjorde barnen en beundransvärd insats med att värma upp den lilla grisen på hotellet där de bodde.

Bildkälla: Perry Smith (Facebook)

Familjen tog hand om Wee Wee under snöstormen, och gav honom mat och värme. Men hur mycket de än tyckte om honom så hade de ingen möjlighet att behålla honom. Han behövde ett riktigt hem.

Bildkälla: Perry Smith (Facebook)

Igår hade vägarna plogats och Wee Wee var redo att flyttas till Poplar Springs Animal Sanctuary. Det är en fristad för grisar, getter och andra djur. Nu får Wee Wee bo i trygghet, långt från läskiga snövallar, djurtransporter, slakt eller andra hot.

Bildkälla: Facebook

gris2

Här kommer han få ett långt och lyckligt liv. När han blir lite större kommer han flyttas ut till de andra grisarna och få massor av nya kompisar.

Bildkälla: Facebook

gris

Historien om Wee Wee är verkligen otrolig. på ett sätt var det faktiskt bra att han ramlade ut ur djurtransporten och hamnade i snön. Annas hade kanske hans liv hade slutat på någons tallrik som julskinka.

Ha det så bra nu Wee Wee!

// (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = ”//connect.facebook.net/sv_SE/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’)); // ]]>

WeeWee the pig is finally here! After an exciting sled ride in the crate from the car to the Infirmary, this adorable…

Publicerat av Poplar Spring Animal Sanctuary den 27 januari 2016

Publicerad av Newsner djur, gilla gärna