Kvinna var ute på promenad – sprang in i hunden som mamman lämnade bort 11 år tidigare

Det här är verkligen en saga! 

När Kate Griffin gick i skolan fick hon en liten cockerpoo som hette Cami – och både hon själv och hennes syster älskade den som ett extrasyskon. 

I ungefär fem års tid var de tillsammans en lycklig familj. Men när föräldrarna skiljde sig kunde de inte längre ha kvar Cami. 

Kates hjärta gick i tusen bitar.

– Hon fick inte vara hos pappa, så mamma var tvungen att ta hand om henne när jag och min syster var hos pappa, säger Kate till The Dodo.

– Efter ett tag sa mamma att det var för stressigt för Cami att se mig och min syster en vecka och inte nästa och att hon behövde agera. Mamma tog beslutet att lämna bort henne till vår barnvakt som fick ta hand om henne.

Det var ett tufft besked för systrarna att få. Samtidigt var de glada över att hennes nya matte fanns i närheten – och att de kunde komma och hälsa på när de själva ville. 

Men lyckan blev kortvarig. Efter ett tag berättade barnvakten att hon också var tvungen att lämna bort Cami till en ny familj. Kate blev så klart jätteledsen, men förstod samtidigt att Cami skulle få det mycket bättre nu när hon fick komma till en stor och kärleksfull familj som kunde ta hand om henne. 

Åren gick och Cami blev ett kärt minne från barndomen för Kate. Tills en dag. Kate var ute och promenerade när hon fick syn på en hund som såg ut precis som Cami. 

Hon var på väg hem från ett café och såg en kvinna på andra sidan gatan med två hundar. En var stor och mörk – den andra var liten och såg ut som den cockerpoon mamman och pappan gett bort elva år tidigare. 

Kate tog beslutet – och gick över gatan för att se efter om det verkligen var Cami. Hon presenterade sig för kvinnan och frågade vad hunden hette. 

Svaret? Den stora hette Riley – och den lilla Cami. 

Kate berättade för The Dodo att hon var i sådan chock att hon inte grät förrän efteråt. De insåg direkt att det var hennes Cami. Som nu fyllt 15 år.

Först verkade det inte som om Cami kände igen henne. Men efter att hon sa ”Kate” flera gånger – och till slut reagerade den lilla hunden. Kate fick en puss när Cami slickade henne i ansiktet. 

Kvinnan, som visade sig vara hundvakt åt familjen där Cami nu bodde, lät Kate promenera hem med sin gamla vän. När de skildes åt fick Cami en kram och en puss. Hon var lycklig att se att Cami hade haft ett så fint liv. 

Djurbibeln står på djurens sida. Gilla om du också gör det.