Kvinnan hittar brännskadade hunden – då inser hon att hans öde är bestämt

Det gör alltid ont i hjärtat att få höra om människor eller djur som har brännskadats.

Men för tonåringen Chloe skulle en brännskada också leda henne samman med en fyrbent vän.

I 5 månader hade hon velat ha en hund – och när telefonen en dag ringde från djurhemmet förstod hon att ödet hade hittat henne. 

När Chloe bara var 1 år gammal råkade hon ut för en allvarlig brännskada.

Hon hade turen på sin sida och såren blev till ärr med åren. Chloe blev äldre och var fortsatt en glad och positiv tjej, och i tonåren hade hon önskat sig få en liten hund.

Bildkälla: Youtube/HooplaHa

Dag in och dag ut i fem månader pratade hon med sin mamma om att få adoptera en hund, men hennes mamma Toby var inte lika positivt inställd. Men en dag fick hennes mamma ett samtal.

Bildkälla: Shutterstock

Samtalet kom från sjukhuset som Chloe hade blivit behandlad på som liten. Personen i andra änden, Kristy, berättade att ett djurhem i närheten fått in en övergiven hundvalp som nu letade efter ett nytt hem.

Då fick Toby höra det otroliga. Hunden hade också blivit kraftigt brännskadad. 

Bildkälla: Youtube/HooplaHa

Någon hade använt kemiska medel på hunden och hans öron var nästintill borta och behövde amputeras bort. Samtidigt hade han kraftiga brännskador på magen och hade så ont att den lilla hunden bara kröp ihop till en liten boll.

Som tur var hittades han och efter operation insåg Kristy som tur var att han skulle klara sig – och att han behövde ett nytt kärleksfullt hem. Då kom hon ihåg den lilla flickan Chloe, som hade befunnit sig på sjukhuset år tidigare på grund av en brännskada.

Bildkälla: Youtube/HooplaHa

Kristy förstod att det var ödet. Chloe hade fått brännskador – precis som också den lilla hunden hade fått och Chloes mamma bestämde sig för att ge med sig.

Direkt åkte de till djurhemmet för att hämta honom, och hunden fick det passande namnet ”Brandmannen”.

Bildkälla: Youtube/HooplaHa

”Brandmannen” dog nästan av sina brännskador. Men nu har han bara inte återhämtat sig från skadorna.

Han har också hittat ett nytt kärleksfullt hem som vet precis vad han har gått igenom.

Bildkälla: Youtube/HooplaHa

I dag är Chloe och ”Brandmannen” oskiljaktiga. Hon har inte bara fått den lilla hunden som hon alltid hade önskat sig – hon har också fått en kärleksfull vän som varit med om precis det hon själv var med om som liten.

– Jag förstår smärtan och hur mycket det kliar. Vi var perfekt lämpade för varandra, säger Chloe.

Jag är så himla glad för att den lilla hunden fick det kärleksfulla hem han förtjänar. Jag hoppas ”Brandmannen” och Chloe får ett riktigt långt och härligt liv tillsammans.

Det här fick i alla fall mig att tro på ödet. Dela gärna artikeln med dina vänner på Facebook om du också tycker att alla djur förtjänar ett kärleksfullt hem!