Kvinnan köper en ny fotvärmare – plötsligt ser hon 4 små tassar som sticker ut

Katter är inte bara smarta, söta och alldeles underbara. De har också förmågan att krypa in och mysa på de ställen vi allra minst anar det.

Den här personen hade precis köpt sig en ny fotvärmare.

Men det var inte hon som skulle komma att använda den mest.

Om du har en egen katt, eller bara varit i närheten av en, vet du att de har en förmåga att alltid vara där du är. Oavsett om du läser tidningen, sitter i soffan eller kanske sitter på toaletten. Katten vill alltid vara i din närhet – och ibland kan den ju faktiskt vara lite i vägen.

Men oavsett hur mycket i vägen en katt kan vara är det alltid lika charmigt att få se den visa sin kärlek. För den här personen blev en fotvärmare ett fantastiskt inköp – för katterna.

Bildkälla: Twitter/kokonananya

Det är är katterna Saba och Tora. De är goda vänner och gör allting tillsammans.

Och när deras ägare köpte sig en fotvärmare som hon tog fram en kylig kväll skulle lyckan vara total. 

Bildkälla: Twitter/kokonananya

Det bästa som finns är ju att få lägga sig tättintill varandra och mysa så mycket det går. Men då är det ännu bättre när den elektriska fotvärmaren ger lite extra värme.

Eftersom den går på el är den naturligtvis bara inkopplad när Saba och Toras ägare är hemma. Men när de ockuperade fotvärmaren lyckades kvinnan fånga några helt fantastiska bilder på de fotogeniska katterna.

Bildkälla: Twitter/kokonananya

Även fast det är en fotvärmare betyder inte det att man inte kan värma huvudet också. Saba och Tora var inte sena med att ta över fotvärmaren och göra den till deras egen lyxiga säng.

Bildkälla: Twitter/kokonananya

När det blir lite för varmt går det alltid att krypa ut och istället ligga tätt intill varandra för att njuta av den mysiga sovstunden.

Ibland fick de sova ensamma – men det är ju alltid bättre att få vara tillsammans med sin bästa vän.

Bildkälla: Twitter/kokonananya

Katter är verkligen helt fantastiska. Dela gärna artikeln med dina vänner på Facebook om du också njöt av att se Tora och Saba mysa i fotvärmaren.