Kvinnan råkade ha altandörren öppen under stormen – kliver in och får sitt livs överraskning

Om du bor i eller lever i närheten av skogen, är chansen stor att du sett en hel del hjortdjur kvarteret eller på din gräsmatta.  

Ibland händer det att djuren äter upp hela din trädgård, därför anser vissa att de är skadedjur.

Men förhoppningsvis kan denna historia även smälta de kallaste av hjärtan och få någon arg trädgårdsmästare att tänka om! 

Alla som sett Bambi vet hur söt ett rådjurskid eller en liten hjort kan vara – men vad sägs om tre stycken? 

Det är precis vad denna kvinna upptäckte i sitt vardagsrum, efter att ha råkat lämnat sin altandörren öppen under en storm.  

© Flickr / emdot

Kvinnan, som kallar sig Amscolie på forumet Imgur, delade med sin berättelse efter att av misstag lämnat sin bakdörr öppen, när hon förberedde sitt hus på en annalkande storm. 

Under stormen gick hon ut en stund för att kolla på de föräldralösa vitsvanshjortar som hon tog hand om och brydde sig mycket om. Men hon kunde inte hitta dem någonstans.

Det visade sig dock att de inte var särskilt långt borta…

© Public Domain Pictures

Djur är kända för att känna av när oväder eller naturkatastrofer är på väg, i själva verket är djuren överlägsna oss människor på detta område, enligt AccuWeather

Vi vet inte exakt hur de gör det, men de kan känna av förändringar i lufttrycket, eller höra ljudfrekvenser som det mänskliga örat inte kan. 

Det är därför hundar, elefanter, hästar och fåglar kan verka oroliga innan en storm eller innan en större väderhändelse inträffar. 

Dessa småttingar är inget undantag.

© Imgur / Amscolie

Dessa tre små sötnosar hade smitit in i Amscolies hus, utan att hon märkte det.

När bakdörren stod på glänt passade de på att söka lite skydd inomhus – en smart plan! 

© Imgur / Amscolie

”Jag jobbar med att ta hand om övergivna, vilda djur. Den här kvällen lät jag dom sova över inomhus, eftersom ovädret var riktigt ruskig”, berättar Amscolie. 

© Imgur / Amscolie

Alla djurägare eller djurmammor skulle skulle bli oroliga om de inte kunde hitta sin älskade under dåligt väder, men lyckligtvis visste dessa småttingar exakt vad de behövde göra.

Ett lyckligt slut på en skrämmande situation – och djuren var inte sena med att visa sin tacksamhet.

© Imgur / Amscolie

Dessutom har ju Amscolie 100 procent rätt när hon skriver: ”Hur skulle du någonsin kunna säga nej till detta lilla ansikte?”

Svaret? Det kan du helt enkelt inte. Underbart att se! 

Snäll DELA denna förtjusande historia med dina vänner på Facebook!