Kvinnan säger att hon bor med 1000 katter – chockar alla när hon visar upp husets insida

Jag umgås med många som verkligen älskar katter och flera jag känner har 4-5 katter hemma. Men 68-åriga Lynea Lattanzio tar nog priset som årets ”Crazy cat lady”. 

Denna fantastiska kvinna gav upp sitt rymliga och lyxiga hem – komplett med pool och utsikt mot vattnet – bara för att ta hand om sina älskade katter. 

Numera bor Lynea Lattanzio i liten husbil och tar hand om över tusen katter, som väntar på ett nytt hem. Under hela sitt liv har hon levt med totalt 28 000 katter, säger Lynea.

Hennes engagemang började 1992, när hon adopterade 15 kattungar som behövde ett nytt hem.

Sedan dess har hennes katthem ökat i storlek och det mesta har hon bekostat ur egen ficka, bland annat tog hon alla sina pensionsbesparingar och sålde sin bil för att kunna bygga upp sin verksamhet.

Lyneas husvagn ligger på en 24 281 kvadratmeter stor tomt, omgärdat av kattstängsel. Där har katterna gott om plats och kan röra sig fritt, i väntan på adoption. Det är också Kaliforniens största inhägnad och en fristad för stadens övergivna och förvildade katter, som av olika anledningar inte är lika lämpliga för adoption. 

Tillsammans med sitt team tar Lynea och flera volontärer hand om cirka 800 vuxna katter och 300 kattungar. 

Titta gärna in klippet och följ med in på detta otroliga ställe – jag garanterar att du har aldrig sett något liknande förut!

Visst är det fantastiskt att se en kvinna som brinner så mycket för att ge alla dessa katter en ny chans i livet? 

Jag har i alla fall aldrig sett något liknande – men jag tycker vi delar vidare detta till alla våra kattälskande vänner på Facebook!