Kvinnan ska bara åka linbana över träsket – klarar sig precis med livet i behåll

Det kanske låter som en härlig och fridfull dagsaktivitet, att ge sig iväg och åka zipline-linbana med en liten sjö skvalpandes precis under fötterna. Känna vinden i håret, höra hur vattnet stänker och smattrar – och bara uppleva den där frihetskänslan av att flyga fram i luften likt en majestätisk fågel.

Tja, den här kvinnan tänker nog till både en och två gånger innan hon gör om samma sak igen. Det är trots allt inte så rogivande som man kan tro varje gång…

Det var när ett gäng människor provade en ny lina på en zipline-station i amerikanska Florida som händelsen utspelade sig.

Och det var inte på grund av den nya linan som kvinnan skulle komma att sätta hjärtat i halsgropen, utan på grund av vad som lurade under henne i vattnet.

Där låg nämligen en alligator… och denna alligator hade precis hittat sin måltavla för dagens middag.

Så när kvinnan kom farandes i full kareta över vattnet tog alligatorn sats – och gjorde ett utfall med sina knivskarpa tänder.

Jag ska inte säga så mycket mer än så, men vi kan väl lugnt konstatera att kvinnan får vara glad som klarade sig ur situationen med livet i behåll.

Dela gärna vidare till dina vänner på Facebook så de också får se det skrämmande klippet!