Kvinnan vill inte bli tillsammans med sin expojkvän – då tar han brutal hämnd på hennes älskade kanin

Hon ville inte längre vara tillsammans med honom och gjorde slut.

Han bönade och bad tills hoten började komma.

Nu säger 18-åriga Lauren Reynolds att hon lider av posttraumatiskt stressyndrom efter sin expojkväns brutala hämnd.

18-åriga Lauren Reynolds från England hade alltid varit en stor djurälskare. När hon fick sin kanin ”Spice” blev de genast bästa vänner.

När hon mötte sin dåvarande pojkvän Ethan fick de genast en enorm kontakt med varandra på grund av deras gemensamma nämnare: kärleken till djur.

De blev snabbt ett par och förhållandet blomstrade. Men snart började Ethan bli allt mer kontrollerande, så en dag tog Lauren beslutet att lämna honom.

– Han tog kontakt med mig och sa att allting skulle bli annorlunda denna gången men efter ett par dagar började han bli riktigt paranoid och ville bestämma vem jag fick och inte fick prata med, säger hon till The Mirror.

Lauren fick bevittna sin pojkvän bli allt mer kontrollerande. Foto: Shutterstock

Expojkvännens besatthet blev starkare

Hans besatthet blev allt mer intensiv och under en dag kunde Lauren ha minst 20 missade samtal i rad där han förklarade att han ville veta vad hon gjorde.

Men Lauren höll kvar vid sitt beslut och då blev också meddelanden allt mer hotfulla.

– Efter att jag hade dumpat honom började han skicka otäcka meddelanden som: ”det är inte över förrän det är över” och ”jag kan inte vänta tills du är död”.

Men en dag tog hennes expojkvän Ethan ett ödesdigert beslut.

Expojkvännens brutala hämnd på Lauren

Han åkte hem till där Lauren bodde tillsammans med sin familj. Målmedvetet hällde han bensin över buren där kaninen befann sig och tände eld.

Elden spred sig så att stora delar av hemmet totalförstördes i branden.

Kaninen Spice blev måltavlan för expojkvännens hämnd. Kaninen på bilden är inte Spice! Foto: Wikkicommons

Tiden efter bästa vännens bortgång

Men det chockerande beskedet att Laurens älskade bästa vän ”Spice” hade dött var för mycket att ta in.

– Jag önskar att jag aldrig hade träffat Ethan. Nu har jag börjat gå i terapi på grund av posttraumatiskt stressyndrom. Jag känner enorm skuld för vad som hände även om jag logiskt nog vet att det är inte mitt fel, säger hon till sajten och fortsätter:

– Min kanin Spice var min bästa vän och Ethan visste det. Han riktade in sig på en oskyldig kanin, bara för att ge tillbaka på mig.

Expojkvännen dömdes sedan till 13-32 månader i fängelset

Så hemskt att detta kan ske! Vi känner med dig Lauren och detta förtjänar ingen, djur som människa! Gör ett hjärta för att skicka styrkekramar till Lauren!