Kvinnans drömflytt blev till en mardröm efter otäcka fyndet i sovrummet

Känslan att äntligen ha köpt sitt drömhus är säkerligen en av de bästa känslorna i världen. Men för Angie Whitley skulle hennes första dag i sitt nya hus bli något annorlunda.

För när hon tog sig en rundtur i sitt nya hus hörde hon märkliga ljud i sovrummet.

Då fick hon sig en chock när hon upptäckte vad det var – och ringde blixtsnabbt till djurskyddsföreningen. 

Den ensamstående mamman Angie Whitley hade framtiden klar för sig. Hon ville köpa sitt alldeles eget drömhus – och för att ha råd hyrde hon en lägenhet i flera månader för att kunna spara ihop de pengar som behövdes som insats.

En dag skulle drömmen slå in när hon köpte ett hus hon ville spendera många år framöver i. 

Bildkälla: Youtube/News Today

Angie var exhalterad över sitt nya hus – och när papprerna var påskrivna började hon direkt flytta in sina saker i sitt nya hus.

Men glädjen blev inte långvarig. Bara 45 minuter efter hon fått nycklarna och börjat bära in saker i sitt nya sovrum hörde hon några ljud på golvet.

Då tittade hon ner och fick sig en chock.

Bildkälla: Youtube/News Today

På golvet låg en livs levande orm och Angie kunde inte förstå vad som var fel. Men det skulle bli värre.

– En orm blev tre, fyra, fem. I dag, sex månader senare har jag hittat runt 95 ormar inne i mitt hus, berättar Angie för CBS.

Den ensamstående mamman tvingades ringa till djurskyddsföreningen i närområdet. När de väl var på plats gjorde de den chockerande upptäckten att huset mest troligt var byggt ovanpå en stor ormgrop. 

Bildkälla: Youtube/News Today

De tidigare ägarna ska inte ha känt till problemet – men det är ingenting Angie tror på.

Hon säger att hon spenderat runt 110 000 kronor på att få bukt på ormproblemet där hon bland annat har rivit upp källaren och pumpat in mängder av vatten i hålet där ormarna tros ha sitt bo.

Bildkälla: Youtube/News Today

Nu planerar hon på att ta vid rättsliga åtgärder mot de förra ägarna. Mest troligt kommer nu ormarna att flyttas till en annan lugnare plats så de får fortsätta sina liv långt ifrån huset.

– Jag är ledsen för att hon behöver gå igenom det här, säger djurexperten Mark Anderson till CBS

Bildkälla: Youtube/News Today

Angie verkar vara en driven och snäll människa som verkligen förtjänar att få bo i sitt drömhus. Jag hoppas hon lyckas lösa ormproblemet så hon får njuta av sitt nya hus och spendera många härliga år i det.

Jag håller tummarna att allting går bra för Angie – och att hon får upprättelse mot de förra husägarna. Dela gärna med dig artikeln med dina vänner för att visa ditt stöd för Angie.