Ledarhunden får träffa Pluto för första gången – titta nu noga på reaktionen när han inser allvaret

Att träffa sina idoler kan vara något av den största drömmen för väldigt många av oss. Få har fått möjligheten – men för oss som vet är känslan svårslagen! Många vet kanske inte riktigt hur man kommer reagera. Det är trots allt mötet med en person man avgudat i livet.

Därför är det extra kul att titta på ledarhunden i det här korta klippet som nu sprider sig på Facebook.

Den här hjälpsamma hunden heter Ace och fick nyligen komma till Disneyland. Bland det bästa man kan göra i nöjesparken är att man får träffa sina favoritkaraktärer. Alltifrån Musse Pigg till Kalle Anka och Janne Långben finns där för att ta emot både barn och vuxna. Och hundar, förstås!

Någon var snabbt framme med mobilkameran och filmade det här mötet – och jag kan verkligen unna den här hunden den stunden! Han arbetar alltså som ledarhund och jobbar hårt för att husse ska få det så bra som möjligt. Därför värmer det extra gott i hjärtat (och skrattgroparna) när han får träffa sin hjälte. Titta bara när han inser allvaret i stunden – och förstår att det är just Pluto som står framför honom! Jag hoppas han hade en skön helg på Disneyland! Ibland slår drömmar in:

Dela vidare om den här videon också värmde ditt hjärta!