Tweet about this on Twitter Pin on Pinterest Share on Facebook

Lejonet går till attack, sekunder senare tappar alla andan när han öppnar sin käft

Vissa berättelser förtjänar att spridas över hela världen – den här är en av dem. I klippet nedanför kan vi se hur ett hungrigt lejon inleder jakten på sitt byte; en ung, liten kalv som är helt ensam och övergiven till det stora lejonet. Men så blir inte fallet – för det här fallet verkar nämligen ha ett hjärta av guld. Jag är evigt tacksam turisterna som lyckades fånga detta på bild.

I videon här nedanför kommer ni få se unika bilder. Ett ungt, hungrigt lejon inleder sin jakt på dagens måltid – och man befarar det värsta för den stackars kalven som är helt ensam.

Foto: Facebook.

Men när jakten tagit slut och kalven är infångad händer någonting förbluffande. Lejonet går inte alls till attack – istället visar den en moders ömhet och kärlek.

Foto: Facebook.

Lite senare kommer ett annat lejon, som verkar tro att dagens middag är serverad. Men den stackars blir återigen försvarad av sin nya beskyddare i det vilda. Bilderna från denna unika händelse förbluffar nu experter över hela världen.

Kolla in den osannolika vänskapen som föds i klippet här nedanför.

Dessa unika bilder hoppas jag verkligen når alla underbara djurvänner i vårt avlånga land. Nu trycker vi dela och ser till att det blir verklighet! 

 

Läs mer om...