Lejonet går till attack, sekunder senare tappar alla andan när han öppnar sin käft

Vissa berättelser förtjänar att spridas över hela världen – den här är en av dem. I klippet nedanför kan vi se hur ett hungrigt lejon inleder jakten på sitt byte; en ung, liten kalv som är helt ensam och övergiven till det stora lejonet. Men så blir inte fallet – för det här fallet verkar nämligen ha ett hjärta av guld. Jag är evigt tacksam turisterna som lyckades fånga detta på bild.

I videon här nedanför kommer ni få se unika bilder. Ett ungt, hungrigt lejon inleder sin jakt på dagens måltid – och man befarar det värsta för den stackars kalven som är helt ensam.

Foto: Facebook.

Men när jakten tagit slut och kalven är infångad händer någonting förbluffande. Lejonet går inte alls till attack – istället visar den en moders ömhet och kärlek.

Foto: Facebook.

Lite senare kommer ett annat lejon, som verkar tro att dagens middag är serverad. Men den stackars blir återigen försvarad av sin nya beskyddare i det vilda. Bilderna från denna unika händelse förbluffar nu experter över hela världen.

Kolla in den osannolika vänskapen som föds i klippet här nedanför.

Dessa unika bilder hoppas jag verkligen når alla underbara djurvänner i vårt avlånga land. Nu trycker vi dela och ser till att det blir verklighet!