Tweet about this on Twitter Pin on Pinterest Share on Facebook

Mamman återförenas med sina älskade valpar efter ett liv i plågeri.

Rachel jobbar för Sidewalk Specials som är en djurräddningsorganisation som tar hand hemlösa hundar och placerar de i trygga hem. ”De flesta av mina räddningsaktioner kommer direkt från gatorna, eller så är det veterinärer som kontaktar mig, de hade behövt avliva hundarna annars”, berättar Rachel. 

I början av juni fick hon ett sms om att en kull på sju valpar behövde hjälp i Sydafrika. Ägaren klarade inte av att ta hand om dem och gick med på att ge bort alla sju valpar, men inte deras mamma.

”Hur illa kan det vara?”, frågade sig Rachel. Men när hon åkte för att hämta valparna hittade hon de i förfärligt skick, fulla med loppor, fästingar och maskar.

Förutom att valparna var i dåligt skick verkade de också sakna sin mamma något fruktansvärt.

Rachel visste att det var bara en tidsfråga innan mamman också skulle må dåligt och hon behövde rädda hundmamman innan det var för sent.

Efter många om och men kom Rachel och ägaren överens om mamman också skulle få komma hem till Rachel. De skynadade dit i en taxi och hämtade henne – och insåg direkt att läget var akut. Mamman var i så illa skick så att veterinären gav henne 50 procents chans att överleva. Hon fick dropp och låg kvar på sjukhuset i ett dygn. Men Rachel hade en överraskning till henne.

Skulle hon känna igen sina små valpar? 

Ja, det är klart hon gjorde! Vänta bara till du ser hundmammans reaktion när hon ser att hennes bedårande små älsklingar står bakom henne…

Du kan se hela  deras återförening i filmen här nedan.

Efter mycket vila och massa kärlek repade sig både mamman och valparna. Valparna växte upp och fick flytta till nya hem. Jag är så glad att det slutade väl!

Newsner Djur står på djurens sida. Gilla om du också gör det.