Mamman filmar sin dotter när hon dansar. Hunden börjar då härma och gör likadant.

När du har barn och hundar hemma får du aldrig en tråkig stund. Ingen vet detta bättre än Jacqueline, mamman från Georgia med en ung dotter och en 18 månader gammal, amerikansk, pitbull som de räddade förra året. Nyligen filmade Jacqueline sin dotter Kailyn när hon gör några av sina dansrörelser i vardagsrummet. Så imponerande att pitbull’en vid namn Oakland försöker göra samma sak som flickan.

 

DancingDog

Till en början spanar Oakland bara in Kailyn och ser vad hon gör. Sedan fortsätter han och sätter sin egen ”spinn” på det hela. Han dansar med dottern, till mammans stora förtjusning. Och när man tror att det hela som händer är en engångsföreteelse, gör Oakland sina nya danssteg igen!

På bara några dagar har klippet med Kailyn och Oakland setts över 7 miljoner gånger på Facebook världen över. Tack vare videons popularitet har Jacqueline nu startat en Facebooksida för Oakland.

Hon hoppas att det här och kanske även framtida klipp på Oakland kan minska den tabubelagda statusen som finns på rasen Pitbull. Hon vill visa vilken fin hundras det faktiskt är.

Kailyn taught Oakland how to do a cartwheel Please forward all media requests for the video to: [email protected]

Publicerat av Jacqueline Sloan Ziegler den 3 januari 2016

Publicerad av Newsner djur, gilla gärna