Mannen adopterar en gammal, hemlös hund – det förändrar hans liv för alltid

För 50 år sedan skrev legendariska artisten Cat Stevens, numera Yusuf Islam, låten ”I Love My Dog”. En låt som handlar om människans bästa vän, och alla dess egenskaper som gör den oändligt älskvärd. Nu har artisten tillåtit PETA att släppa låten på nytt – för att hjälpa alla äldre, hemlösa hundar som längtar efter ett nytt, kärleksfullt hem.

I återutgivningen av hyllningen till alla hundar därute har en video spelats in. En video som kommer få alla hundälskare att fälla en tår.

Kolla in den här nedanför.

I musikvideon får vi följa med en man som adopterar en gammal, hemlös hund. Det är kärlek vid första ögonkastet mellan husse och hans nyblivna bästis.

hund1
Youtube

Vi får se hur tiden går och hur husse och hund med tiden blir bättre, och bättre vänner. Från dagliga promenader till trötta kvällar framför tv:n; alltid lika hjärtlig och kärvänlig stämning. Kärleken mellan dem är ömsesidig. 

hund2
Youtube

Därför blir det en hjärtskärande ögonblick när hunden, under en promenad, tvärstannar och tittar husse rakt i ögonen. För husse vet där och då att någonting. Han tar sin bästa vän till veterinären – och blir tvingad att ta beslutet som ingen hundägare vill behöva ta.

hund3
Youtube

Budskapet med låten och videon är att oavsett hur lång tid vi har en fyrbent vän i vårt liv, så är varje ögonblick guld värt. Så om någon har en plats i sitt hem och i sitt hjärta, överväg att adoptera en hund som önskar sig ett nytt, kärleksfullt hem. Även om det bara är i ett par månader så kan det förändra en människas liv.

Sprid vidare detta budskap till alla djurvänner du känner. Vi delar för att hunden är människans bästa vän, och för att alla hundar förtjänar ett kärleksfullt hem och ett värdigt liv.

Om en delning kan göra skillnad, så är det värt det.