Lilla hunden får livet tillbaka efter hjältarnas räddningsoperation

Jag har ett stort hjärta och försöker behandla alla jag möter med respekt.

Men när jag läser om djurplågare så kan jag inte låta bli att koka inombords, helst av allt skulle jag vilja låta dem smaka på sin egen medicin. 

Det kanske inte alltid är så konstruktivt att tänka på det sättet, så i stället vill jag fokusera på de tusentals djurvänner där ute som faktiskt står upp mot onskan. 

Som vägrar att acceptera att djur behandlas som skräp och mindre värda. 

Organisationen Hope For Paws är några av alla djurälskare som förtjänar en stor applåd för sitt outtröttliga arbete i djurens tjänst. 

När Hope For Paws hittade lilla Jordan i en avrinningskanal i Los Angeles var den stackars hunden väldigt illa däran och läget såg allt annat än ljust ut. 

Som tur var fanns det några hjältar på plats, som vägrade acceptera att ännu ett hundliv skulle gå till spillo bara för att en ansvarslös ägare agerat idiotiskt.

Jordan satt och skakade, saknade ett ben och någon hade kastade ned hunden på betongen – ett fall på 10 meter. 

Tack och lov fick en man syn på Jordan och kontaktade Hope For Paws som snabbt kom till undsättning. 

De förde Jordan direkt till en veterinär, men han var alltför bräcklig för att opereras direkt. Jordan fick först flera blodtransfusioner och tvättades, innan kirurgerna tog över och räddade hans liv. 

Och sedan började Jordans resa på riktigt… Kolla in videon nedan för att se hans resa från misshandlad och vanvårdad – till en fullvuxen och kärleksfull hund som njuter av sitt nya liv! 

Dela gärna vidare denna djurräddning om du tycker att alla hundar förtjänar trygghet och kärlek i sitt liv!