Mannen upptäcker en helt galen hjort i trädgården. Kolla nu när han sträcker fram handen. Underbart!

Den här lilla hjorten hittades i ett dike bredvid sin döda mamma som liten. Mamman hade blivit påkörd av en bil och ungen hade inte en chans att klara sig själv. Det här är tyvärr inte ovanligt, många djurungar går samma öde till mötes när deras föräldrar dör i trafiken. Men som tur är finns det människor som arbetar med att rädda och rehabilitera vilda djur så att de kan släppas tillbaka till friheten igen.

Hjorten fick komma till en viltrehabiliterare där hon kunde växa upp och så småningom bli stark nog att klara sig själv. Fem månader senare kunde hon släppas tillbaka i det fria igen. Men hon har inte glömt sin adoptivförälder. Då och då kommer hon tillbaka till mannens hus för att hälsa på. Han försöker undvika att vara för nära henne eftersom hon måste vänja sig av vid människor för att klara sig i det vilda.

Men just den här dagen var hjorten på ett extra lekfullt humör och hennes viltrehabiliterare kunde helt enkelt inte låta bli att klappa sin lille vän. Hon gör riktiga glädjehopp och verkar vara väldigt glad över att se honom. Videon här nedan är filmad cirka en månad efter att hjorten släpptes ut i det fria. Hon verkar ha det riktigt bra nu!

Se den söta filmen här nedan.

Newsner Djur står på djurens sida. Gilla om du också gör det.