Matte kom hem efter 7 månader. När hunden känner lukten i hallen? Reaktionen är helt fantastisk!

Jag har hört någon gång att hundar kommer ihåg sin ägare i sex månader, sedan har de glömt bort dem om de inte träffar dem. Men det kan vara det dummaste jag hört! Det finns många exempel på hundar som varit ifrån sina ägare betydligt längre än så, och ändå vet precis vilka de är när de ses igen. Här är ännu en underbar återförening mellan en hund och ägare.

Matte har varit bortrest i sju långa månader men är nu tillbaka i huset. När hunden kommer hem reagerar den direkt på lukten av matte. Hunden skäller högt och börjar genast söka igenom huset. Överallt kan den känna mattes lukt. På väskan i trappan, i soffan och i sovrummet. Men var är matte?

Hunden får leta en stund och går igenom rum för rum och tittar efter ägaren. Lukten kommer närmare och tillslut hittar hunden sin älskade matte bakom sängen. Lyckan är total.

Jag blev så glad av att se det här. Det är ingen tvekan om att hundar minns sina ägare, även om de inte setts på länge. I det här fallet räckte det med att känna doften av matte för att hunden skulle bli medveten om att hon var tillbaka.

Här nedan kan du se återföreningen på film.

Newsner Djur står på djurens sida. Gilla om du också gör det.