Miraklet på parkeringsplatsen: Älgmamman födde under 9 timmar

Ingen av besökarna på shoppingcentret i Anchorage hade kunnat föreställa sig vad de skulle komma att bevittna den där junidagen i somras. 
Scenen som kom att utspela sig på parkeringsplats under 9 timmar är säkerligen ett minne för livet för alla som var där-

På parkeringsplats kunde de nämligen se en älgko, som hade valt ut platsen för att föda sin älgkalv. ENligt rapporter från platsen födde hon och stannade sedan på platsen tills dess att älgkalven kunde stå på egna ben. 

Förbipasserande respekterade den vackra händelsen och höll sig på avstånd för att inte störa mamman och hennes nyfödda. Ett ögonvittne som bott i området i 50 år sa att hon aldrig någonsin upplevt något liknande. 

Samtidigt gjorde köpcentrets personal allt för att säkerställa att älgarna fick vara i fred och inte bli skrämda. De satte upp en avspärnng runt dem för att se till att människor behöll behörigt avstånd.

Efter 9 timmar kunde älgarna säkert lämna parkeringsplatsen på egen hand.

Vilken underbar upplevelse för alla som fick chansen att se detta med egna ögon. Säkerligen är det en historia som de kommer att berätta vidare för sina vänner under en lång tid framöver!

Här nedan kan du se ett klipp om händelsen. Dela gärna den här historien med dina vänner – så att fler få ta del av det här udda lilla miraklet!