Misshandlade hunden väntar på att dö i en källare. 9 veckor senare överraskas alla av hans otroliga förvandling.

Vi har tidigare berättat om det fantastiska arbete som Animal Aid Unlimited gör i Indien. De hjälper gatuhundar och ger dem vård, mat och en framtid. Den här gången räddar de en hund i en källare och det är det absolut värsta jag sett i hela mitt liv. Men slutet är underbart.

Hunden hade gått ner i källaren för att dö. Personalen från Animal Aid fick ett samtal från någon som sett den stackars hunden och skyndade dit. Men ingenting kunde förbereda dem på vad de skulle få se.

Hunden låg livlös på golvet. Han hade gett upp lusten att leva och bara väntade på att få somna in.

Han hade ett stort sår i huvudet, och såret var fullt med larver. Han hade inte långt kvar.

Men Animal Aid vägrade låta honom dö där nere i källaren. De bar ut hunden och tog honom till veterinär. De tvättade såret noggrant och behandlade infektionen. Han fick namnet Jerry.

Det krävdes många tvättar och omläggningar innan de tillslut kunde sy ihop Jerrys stora sår i huvudet. Men efter nio veckor var han en helt ny hund!

Jag blir så glad av att se hur Jerry har det idag! När jag såg honom på de första bilderna trodde jag aldrig att han skulle överleva.

Här nedan kan du se filmen om Jerry. Men det är väldigt otäcka bilder i början, så om du är känslig kan du spola fram till 3.30 i filmen för att se hur Jerry ser ut idag.

Trots att det är så hemska biler i början vill jag ändå dela den här historien med er, för den visar verkligen vilka hjältar Animal Aid Unlimited är. Många hade säkert bara avlivat en hund i det här tillståndet, men de valde att göra allt för att rädda honom istället.

Tack för ert underbara arbete Animal Aid!

Publicerad av Newsner djur, gilla gärna