Mobbarna går på lilla pojken – då gör familjens katt en hjälteinsats

När flera pojkar går på en oskyldig liten femåring hade man önskat att man var på plats för att rycka in. Men när en grupp mobbare började omringa femårige Ethan stod han chanslös. Tack och lov så fick familjens katt se allt, och kom till undsättning. 

När femårige Ethan var ute och lekte kom en grupp pojkar och omringade honom. Plötsligt puttade en av de äldre pojkarna ner Ethan till marken, vilket Ethans mamma Sarah fick se på långt håll. 

Förtvivlat skyndade hon sig fram, men fick till sin förvåning se att familjens katt hunnit före. Ethans katt hoppade upp på bröstet på en av mobbarna, vilket gjorde att hela gruppen blev så förvånade att de snabbt skyndade sig därifrån. 
– Han har aldrig gjort något liknande tidigare, men det var helt fantastiskt att se honom hålla utkik efter Ethan, berättar mamma Sarah för The Mirror.

Enligt Uppskattat berättar mamman att katten sovit utanför femåringens rum och hållit vakt sedan händelsen, fantastiskt. 

Det här är ett bevis på hur beskyddande djur kan vara, även mot människor. För en liten utsatt pojke kan det betyda allt. Dela gärna för att visa andra att djur är lojala.