Monstren bröt benen och tände eld på hunden – trots det hemska älskar han människor

Tre tonåringar kidnappade hunden Chunky – och torterade honom i timmar.

De bröt hans ben och tände eld på den lilla hunden.

Pojkarna dumpade sedan hunden i soporna i tron att han var död, men de hade fel.

Den här hemska historien utspelade sig i staden Kent i Storbritannienn. Tre tonåringar höga på droger kidnappade den lilla hunden Chunky från husse och matte under en kvällspromenad.

De tre unga pojkarna, som inte var äldre än 16 år när brottet inträffade, betedde sig som monster mot hunden.

Pojkarna misshandlade och slog Chunky. De bröt två av hans ben, de bröt även han nacke och tände eld på honom med tändare, skriver brittiska tidningen Metro. Pojkarna dumpade Chunky i soporna när de trodde han var död.

Men mot alla odds överlevde den lilla hunden.

1

Polisen kunde gripa pojkarna, som nu dömts för djurplågeri till ungdomsvård. Hunden Chunky hittades och är tillbaka hos sin familj.

– Det är det värsta fallet jag någonsin varit med om. Det ger mig kalla kårar bara av att tänka på det. Det sättet som de här unga pojkarna har plågat hunden på är extremt, barbariskt och helt oförlåtligt, säger polisen Caroline Doe till Metro 

monstren.puff

Att Chunky överlevde är ett litet mirakel. Det som är kanske ett ännu större mirakel, är att Chunky trots det hemska, fortfarande litar på och älskar människor. Hans familj berättar att Chunky är mer nervös nu än tidigare, men fortfarande tyr sig till dem och är samma glada och snälla familjehund som tidigare.

Det här visar vilka stora hjärtan hundar har – de är verkligen människans bästa vän. Trots allt det hemska Chunky var med om, älskar han fortfarande sin familj ❤️

Djurbibeln står på djurens sida. Gilla om du också gör det.

 
 

Läs mer om...