Monstret knivhugger hunden 19 gånger – 1 månad senare chockas alla av förvandlingen

Enda sedan jag var liten har jag haft hund, och jag tycker att det är lika underbart nu som jag gjorde då. Jag kommer aldrig någonsin förstå hur man kan vilja en så fantastisk varelse illa.

Inte i min vildaste fantasi kan jag föreställa mig vad en hund kan ha gjort för att man ska vilja misshandla en hund så pass illa att den nästan dör.

Bara en mycket sjuk människa kan göra något sådant.

En dag fick en polis ett anrop, det fanns en person vid en kyrka som behövde hjälp. När polisen anlände till platsen, fanns det ingen människa i närheten, men efter en liten stund fick han syn på en liten hund som höll på att förblöda.

Han ringde genast efter Humane Society of Missouri’s Animal Cruelty Task Force, en organization som hjälper utsatta djur.

Pudel-blandrasen som fick namnet Franny togs genast in för behandling och till sin förskräckelse såg veterinären att den stackars hunden blivit knivhuggen 19 gånger i nacken, ryggen och bröstet skriver Fox2Now.

Förutom att hon hade väldigt ont, led hon också av chock och blodförlust, och sattes under strikt övervakning.

Veterinärerna på hjälporganisationen gjorde allt de kunde för att hjälpa henne, men var ändå osäkra på om Franny skulle överleva.

Men hon kämpade på och bara några dagar senare mådde hon redan mycket bättre.

När polisen som hittat Franny fick höra de goda nyheterna blev han så glad att ville adoptera henne. Det fick han gärna göra, så fort hon var tillräckligt kry för att lämna veterinären.

En fruktansvärt sorglig historia som gudilov fått ett lyckligt slut.

Här han du se en video på Frannys otroliga återhämtning:

Dela gärna denna artikel med dina vänner för att uppmärksamma problemet med vanvårdade hundar.

Tillsammans kan vi hjälpa fler hundar till rätt hem!