Monstret släpar hunden bakom sin permobil – men det ska han snart få ångra

Jag blir alltid lika upprörd varje gång jag får se eller höra om ett djur som far illa. Tyvärr finns det många idioter ute i världen som är beredda att utsätta djur för både det ena och det andra. 

Den här gubben fick lyckligtvis ett straff. Han var ovetandes om att kameran fångade hur han plågade sin hund på gården. 

Det är oförståeligt hur vissa kan göra sina djur illa. De förtjänar inget annat än respekt, kärlek och omtanke. Men somliga verkar bara inte begripa det. 

De borde helt enkelt inte få komma i kontakt med djur överhuvudtaget. De flesta fall av djurplågeri ser aldrig dagens ljus. Det finns ofta ingen eller få bevis, men när Melissa Janelle Torrezis gick förbi och fick syn på ett brutalt fall av djurplågeri såg hon till att göra allt hon kunde för att få monstret straffad. 

Han blev till slut fälld för sitt fruktansvärda brott. 

Hon fick syn på hur en man släpade sin stackars hund bakom sin permobil. Hunden var kopplad och drogs längs med asfalten (varning för starka bilder nedan). 

© Facebook
© Facebook

Melissa tog fram sin mobiltelefon och filmade lite grann, för att skaffa fram bevis åt polisen och se till att monstret inte skulle slippa undan. Han bör aldrig mer ens få titta på ett djur igen! 

En 59-årig man från Texas, USA, greps och dömdes i februari för brottet. 

Kvinnan skrek, enligt brittiska Metro, till honom: ”Nu ringer jag polisen!”. 

Hans svar? 

– Gör det. Det är min hund. 

Nu döms han till ett års fängelse och 31 000 kronor i böter. Poliskommissarie Jody Little var tacksam över kvinnans agerande. 

– Det här var väldigt bra eftersom vi faktiskt kunde bevisa brottet med hjälp av videon. Ibland kan det vara svårt att bevisa djurplågeri, säger hon till Metro.

Schäfern, som kallas G2, togs till veterinär för att se om han var okej, och de kom fram till att han efter omständigheterna ändå mådde bra. 

Så här får det bara inte gå till! Nu delar jag det här vidare för att rättvisa skipades – och för att hunden nu inte behöver oroa sig över att bli plågad igen av detta monster till ägare. 

Djurbibeln står på djurens sida. Gilla om du också gör det.