Mormor sliter av pappret på julklappen – titta nu på reaktionen när hon inser vad som gömmer sig inuti

Nästan alla barns högsta önskan är att få något djur i present. Häst, hund, katt eller kanske ett marsvin – det är inte alltid så noga, men ett djur ska det vara, och hela året får föräldrarna gå och lyssna när barnen bönar och ber.

Vad vi däremot sällan tänker på är att många vuxna har precis samma önskelistor. Barnet inom oss växer trots allt aldrig riktigt ur, och hur fånigt det än kan kännas så kan man ibland gå ett helt liv med samma små hopp och drömmar.

Så gjorde även den här äldre kvinnan… och när hennes familj fick reda på det, ja då kände de sig helt enkelt tvungna att göra något åt saken.

mormor
Bildkälla: Youtube

Denna underbara mormor hade genom hela sitt liv gått och önskat sig en liten kattunge.

Det hade ju varit gosigt, det skulle ju bli perfekt sällskap, men åren gick och någon kattunge fick hon aldrig.

Så kom då den där dagen då familjen fick reda på hennes innersta önskan. Julen stod för dörren – och det här året skulle den komma att bli oförglömlig.

Fick sitt livs chock

När mormor tog emot det stora paketet hade hon naturligtvis ingen aning om vad som gömde sig på insidan. Av klippet att döma verkar det knappt som hon hade förväntat sig en julklapp över huvud taget!

Försiktigt tog hon så av locket… och fick sitt livs chock. Där stack nämligen en svart, liten katt ut huvudet!

När den första chocken hade lagt sig, och när mormor hade insett att kattungen faktiskt var till henne och ingen annan, brast hon ut i glädjetårar. Det är alldeles underbart att se – och visar att vi aldrig växer ifrån barnet inom oss!

Se det hjärtevärmande klippet här:

Så underbart att se hennes reaktion, det är verkligen ren och skär glädje!

Dela gärna vidare det fina klippet till alla dina vänner på Facebook, så att de också kan bjudas på ett leende en dag som denna.