Tweet about this on Twitter Pin on Pinterest Share on Facebook

Möt familjen där den största stjärnan är en gris som tror hon är en hund.

Instagram-kontot @wolfgang2242 gör stor succé på nätet. Bakom kontot ligger en man i Denver, USA, som heter Steve. På sitt konto lägger han upp bilder på sin familj och det är ingen liten familj han har. Förutom Steve finns i hemmet bland annat hela åtta hundar och en katt. Men det djur som gör störst succé är kanske inte riktigt ett djur du hade väntat dig…

Att komma hem efter en dags jobb och mötas av din älskade katt eller hund finns det inte mycket som slår. Steve vet kanske det bättre än någon annan. Han har nämligen en väldigt stor djurfamilj som lever med honom.

Här finns hela åtta urgulliga hundar som väntar på honom när han kommer hem.

FOTO: Instagram

Men den största stjärnan i familjen är utan tvekan grisen Bikini.

FOTO: Instagram

Bikini är familjens yngsta medlem och tycks inte ha några som helst problem med att hon är den enda grisen. Tvärtom tycks hon älska att vara en i gänget.

FOTO: Instagram

Och den stora djurfamiljen, med Bikini i spetsen, är verkligen populär. Kontot där man kan följa deras vardag har i skrivande stund över 360 000 följare och det är inte speciellt svårt att förstå varför.

FOTO: Instagram

Djurens husse, Steve, är en stor förespråkare för djur-adoption och försöker att ta hand om så många djur han bara kan. I hans hem finns, förutom hundarna och Bikini, bland annat några ankor, en katt, en kanin, några kycklingar och med jämna mellanrum även en duva som hälsar på.

FOTO: Instagram

Med så många djur i hemmet behöver Steve aldrig oroa sig för att inte ha någon att gosa med.

FOTO: Instagram

Förutom att det ser helt otroligt mysigt ut, tycker jag verkligen att Steve är en riktigt beundransvärd människa som ser till att så pass många djur kan få ett tryggt hem att leva i.

Publicerad av Newsner djur, gilla gärna