När hon ser vad som gömmer sig i garderoben får hon en riktigt gullig överraskning.

Den här kvinnan fick sig plötsligt en rejäl överraskning när hon upptäckte vem som hade smugit in i hennes garderob och boat in sig. Men överraskningen skulle visa sig vara betydligt större än hon först trodde.

Tara McVicar hörde plötsligt hur någonting lät inne i hennes garderob hemma i huset. När hon gick in för att se efter vad det var som lät upptäckte hon en liten pungråtta som låg och gömde sig i en plastpåse.

Bildkälla: Youtube

När hon gick fram mot den uppträdde den dock mycket irriterat och gick i försvarsställning. Kanske inte så konstigt om man möter en fullvuxen människa, men Tara tyckte att pungråttan betedde sig lite väl märkligt när den visade tänder och morrade åt henne.

När hon tittade lite närmre fick hon förklaring till pungråttans uppretade humör. Tillsammans med henne i påsen fanns nämligen en hel rad små ungar.

Bildkälla: Youtube

Men självklart kunde inte den lilla familjen bo i hennes garderob så hon gjorde allt hon kunde för att försöka locka ut dem ur garderoben. Och till sist tog mamman med sig de små ungarna och började en långsam vandring ut ur huset.

Bildkälla: Youtube

Efter ett snabbt litet stopp i en tom kaninbur på vägen så promenerade sedan mamman ut i det fria med alla de små ungarna hängandes på ryggen.

Bildkälla: Youtube

Slutet gott, allting gott 🙂

Publicerad av Newsner djur, gilla gärna