Ninna ser dold film på fästmannen och hundarna – ställer omedelbart in bröllopet

Ninna Mandin trodde att hon hade hittat kärleken i pojkvännen och nu fästmannen.

Men när hon fick se på en övervakningskamera hur han behandlade hennes hundar – ställde hon in bröllopet direkt.

För 26-åriga Ninna Mandin, från Rio de Janeiro i Brasilien, fanns inga moln på himlen. Hon skulle snart gifta sig med pojkvännen och Ninna trodde hon hittat den stora kärleken.

Tillsammans hade paret skaffat två franska bulldoggar. Men Ninna upptäckte att hundarna började få oförklarliga blåmärken och sår. De två valparna verkade även vara rädda för hennes fästman.

Till slut blev oron för mycket, och Ninna bestämde sig för att installera en dold övervakningskamera för att avslöja sanningen.

Djurmisshandel
Bildkälla: Facebook

– De blev väldigt rädda för honom. Efter tag började jag hittade sår på dem och veterinären hade ingen bra förklaring till vad som kunde ha orsakat dem. Det var då jag bestämde mig för att installera en kamera i vardagsrummet, berättar Ninna Mandin för Animal Channel.

Det som filmen fångade var fruktansvärt.

Hennes fästman slog och misshandlade hennes två hundar. På en film kan vi se hur mannen sparkar till en av hundarna och sedan lyfter upp och slänger iväg hunden.

Varning för starka bilder: 

Bildkälla: Facebook

Så fort Ninna såg filmen ställde hon direkt in det planerade bröllopet och polisanmälde pojkvännen.

– Det kom som en chock. Man tror att man känner en människa, men i verkligheten känner vi dem inte alls. Just nu vill jag bara att rättvisa skipas.

Efter att Ninna polisanmälde pojkvännen flydde han och gick under jorden.

Bildkälla: Facebook

Ninnas två franska bulldoggar klarade sig tack och lov utan allvarliga skador eller men, och mår bra idag med sin matte som älskar och tar hand om dem.

hundar
Bildkälla: Facebook
hundar
Bildkälla: Facebook

Nu hoppas vi att rättvisa skipas för de här två hundarna och att ex-pojkvännen får sitt straff!