Noshörningsbebisen lämnades att dö ensam – nu förföljer hon människan som räddade henne

Att förlora sin mamma är något ingen bebis ska behöva gå igenom, varken människa eller djur. Nandi är noshörningsungen som fick se sin mamma bli skjuten av tjuvskyttar när hon bara var två månader gammal. Efter det var hon helt ensam och hade inte överlevt om det inte vore för de som hittade henne. 

Nu visar hon sin tacksamhet genom att aldrig lämna vårdaren Jamies sida, hennes favoritsyssla är nämligen att jaga henne.

När några djurvänner hittade en sjuk noshörningsunge i djungeln tvekade de inte en sekund. De tog med henne till ett hem för noshörningar där hon fick vård. Då hade den lilla noshörningen lämnats ensam att dö efter att mamman blivit mördad av tjuvskyttar.

Facebook/The Rhino Orphanage

Den snälla noshörningsungen fick namnet Nandi, som betyder kärlek. När hon hittades var hon väldigt sjuk då hon varit utan mat, näring och värme från sin mamma, men sakta men säkert började hon att tillfriskna på hemmet. 

Facebook/The Rhino Orphanage

När Nandi är återställd är planen att hon ska släppas fri i djungeln tillsammans med sina noshörningsvänner, men till dess ägnar hon sig åt sin favoritsyssla – att jaga sin favoritvårdare Jamie. 

Se den fantastiska filmen när noshörningsbebisen inte vill lämna Jamies sida:

Vad underbart att se att en liten noshörning som förlorat sin mamma kan visa kärlek till en människa. 
Dela gärna om berättelsen fick dig att le.