Nu hyllar vi familjen som räddade den lilla griskultingen från en säker död i snövallen.

En familj på USA:s östkust beslutade sig för att spendera helgen på en skidort och koppla av med lite skidåkande och familjeaktiviteter. Medan familjen var ute och gick en av kvällarna hittade de dock något som de inte direkt hade räknat med att hitta på en skidort.

I en snövall vid sidan av vägen satt nämligen en liten, liten gris fastfrusen i snön och isen. Alldeles bakom dem kom en snöplog åkandes, så hade det inte varit för att familjen fick syn på den lilla grisen hade den högst troligen dött.

Bildkälla: Facebook

Det mest troliga är att grisen på något sätt lyckats fly från en djurtransport och sedan hamnat i den iskalla snön. Efter att familjen fått loss grisen ur snön så gjorde barnen en beundransvärd insats med att värma upp den lilla grisen på hotellet där de bodde.

Bildkälla: Perry Smith (Facebook)

De döpte den lilla grisen till Wee Wee och såg även till att den fick ordentligt med mat så att den fick tillbaka sin energi efter den otäcka upplevelsen i snövallen.

Bildkälla: Perry Smith (Facebook)

Här njuter den lilla grisen av en riktig kalasfrukost:

Wee Wee is thriving, he’s having a dinner of bananas. We are introducing apples, corn and green beans with no success. The animal sanctuary warned us that pigs are very picky eaters! Who knew? We have back up bananas so no worries. We are looking forward to getting him proper care at Poplar Spring Animal Sanctuary.

Publicerat av Elisabeth Roukis Smith den 23 januari 2016

Nu kommer den lilla grisen att överlämnas till Poplar Spring. Ett ställe där djur får spendera sina liv i trygghet, långt ifrån läskiga snövallar eller andra hot.

An unbelievable Snowmaggedon story: My friends Perry and Liz decided to spend the storm at a nearby ski resort. While…

Publicerat av Sarah Pekkanen den 23 januari 2016

Jag vill i alla fall hylla den här familjen för deras beslut att rädda den lilla grisen undan en säker död där i iskylan. Om du vill göra detsamma får du gärna dela det här vidare så att fler kan läsa deras historia.