Nu hyllas valpen Pablo – försökte torka upp sin ”olycka” alldeles själv

21-åriga rapparen Acelin Hampton adopterade en liten valp för tre månader sedan och har sedan dess publicerat uppdateringar på sin twitter om hur det går för dem. Pablo har, precis som alla valpar, mycket att lära sig. En av dem är att man inte ska kissa inomhus.

Pablo är dock inte dum. Varje gång det har hänt en olycka hemma så har han sett hur husse torkar upp det med toalettpapper. Så nu gör Pablo likadant.

cenaturio

 Acelin berättar att Pablo gjort stora framsteg den senaste tiden och kissar nästan aldrig inomhus längre. Nyligen skulle dock en av hans kompisar vara hundvakt och då råkade Pablo kissa lite på badrumsgolvet.

Twitter

Pablo hade många gånger sett sin husse torka upp efter honom, och nu verkade det faktiskt som att han ville göra detta själv.

När Acelin kom för att hämta honom upptäckte han att valpen hade dragit ut en hel toarulle och placerat över kisset på golvet. 

Twitter

Han tog en bild på pappershögen och publicerade på sin Twitter. ”Jag kan inte ens bli arg på honom för detta” skriver han till bilden, som nu har fått nästan 10 000 gillamarkeringar.

Vad duktig på är Pablo! Dela gärna artikeln med dina vänner om du också tycker att Pablo gjorde ett bra jobb.

Ditt husdjur förtjänar bara det bästa – och ingen mår bra av kemikalier i maten. Cenaturios hund- och kattfoder är helt fritt från kemikalier, konstgjorda smakämnen och genmanipulerade produkter. Här kan du läsa mer om Cenaturios kemikaliefria foder (Annons från Cenaturio)

Djurbibeln står på djurens sida. Gilla om du också gör det.