När paret såg hunden som bäddade sin egen säng var de bara tvungna att adoptera honom.

I över en månad bodde hunden Rush på ett djurhem som tar hand om hundar som bott på gatan. Och ganska snabbt började han med en något speciell tradition. Rush visade sig nämligen vara en hund som gillar ordning och reda. Därför bäddade han sin säng varje dag. Något som snart skulle komma att förändra hans liv. Rush är bara en av många hundar i världen som lever eller har levt i utsatthet. Djurens Rätts och Newsners kampanj #AdopteraMera vill få alla som funderar på att utöka familjen med en katt, hund eller något annat djur att adoptera – inte köpa. Stöd kampanjen om du tycker att alla djur förtjänar födas, växa upp och leva i trygghet.

Rush dagliga rutin fångades på film när en av de anställda filmade honom mitt i bäddningsprocessen och snabbt fick klippet stor spridning på nätet. Vad de inte visste då var att tack vare Rush bäddande av sin säng skulle hans liv snart komma att förändras.

Ett par i Kalifornien fick nämligen se den duktiga hunden och blev så berörda av hans öde att de bestämde sig för att adoptera honom. Och djurhemmet kunde med glädje posta nyheten på sin Facebook-sida:

”Vi är så glada över att kunna meddela att Rush har fått en ny familj!”

Bildkälla: Facebook

Se hur Rush bäddar sin säng här:

Här är Rush med sin nya familj:

Ingen djurindivid ska behöva födas, växa upp och dö i utsatthet. Djuren kan inte tala – vill du vara deras röst och bidra till förändring? Gör skillnad genom att stödja Djurens Rätts och Newsners kampanj #AdopteraMera.
• Om du ska utöka din familj: köp inte, adoptera!
• Skriv på uppropet – skicka ditt budskap direkt till beslutsfattarna
• Stöd Djurens Rätts arbete för hemlösa djur. Här kan du läsa om hur du kan skänka valfritt belopp.
• Dela det här på Facebook och andra sociala medier.

Newsner Djur står på djurens sida, gilla om du gör det också.