Otroliga upplevelsen: Titta när delfinerna dyker upp från djupet

Vattensporter har aldrig riktigt varit min grej, men jag kan verkligen förstå charmen och tjusningen i det.

Och om någon skulle försöka övertyga mig att ställa mig på en wakeboard, då skulle detta klipp förmodligen få mig att ställa mig på brädan direkt.

Denna makalösa naturupplevelse utspelade sig vid Cortez hav, utanför Mexikos kustremsa. Videon ger också en fingervisning på varför Cortez hav brukar kallas ”världens akvarium”, tack vare sin artrikedom.  

Det var när personalen från Pro-Winsurf La Ventana bestämde sig för att ge sig ut och åka wakeboard – ett beslut de aldrig skulle ångra – som några nyfikna figurer dök upp för att göra dem sällskap. 

Kvinnan står stabilt på sin wakeboard efter båten, när hon plötsligt ser saker röra sig vid vattenytan. Det visar sig vara delfiner.
 

Mannen som har lagt upp klippet på Youtube har skrivit att ”det här var definitivt en av mina topp 3-eftermiddagar i LIVET”. Och det är inte svårt att förstå att han tycker så när man tittar på klippet – som nu har över 13 miljoner visningar.

Delfiner är av naturen vänliga och intelligenta djur, och det är inte alls ovanligt att de dyker upp där människor befinner sig. På flera ställen i världen kan turister betala för att få simma med dessa vackra varelser.

Titta själva för att se vad som hände:

Visst är det jäkligt häftigt att? Dela gärna vidare denna speciella naturupplevelse på Facebook, så att fler kan få chansen att njuta av detta underbara ögonblick!