Otto kissar på sig av rädsla när han räddas – 1 månad senare händer det ingen vågade hoppas på

Något av det värsta jag vet är när våra älskade husdjur blir misshandlade. De vill oss inget illa och ger oss så mycket kärlek, och då tycker jag att vi ska ge dem kärlek tillbaka.

Jag vet inte exakt vad den här hunden har varit med om – men det måste verkligen vara något traumatiskt eftersom den är så rädd för människor att den knappt vågar röra på sig trots att den har blivit omhändertagen av några riktiga djurvänner.

Det här väcker verkligen ilska i mig när jag ser hur dåligt hunden mår. Som tur är finns det många människor som ägnar sitt liv åt att ta hand om ensamma och skadade djur.

Det är tack vare många av dem som våra kära husdjur får ett kärleksfullt hem – och får leva långa härliga liv.

Efter att ha blivit svårt misshandlad i sitt hem tog hunden Otto in och räddades av en veterinär. Men när de skulle undersöka honom hade de ingen aning om hur rädd för människor han var. 

Källa: Youtube

När veterinärerna långsamt och försiktigt börjar undersöka Otto blir han så rädd för deras beröring att han kissar på sig.

Källa: Youtube

Då förstår veterinärerna att Otto har varit med om något hemskt och att det kanske redan är för sent för honom att kunna leva det liv som han förtjänar – i ett kärleksfullt hem.

Otto är så paralyserad av rädsla att han inte vågar röra på sig och lägger sig på golvet när de ska gå till ett annat rum.

Det är verkligen ledsamt att tänka på vad Otto kan ha varit med om. 

Källa: Youtube

De snälla veterinärerna fortsätter i månader att ta hand om Otto och sakta men säkert börjar ett förtroende byggas upp igen. Men det tar lång tid och ingen kunde riktigt veta hur den här historien skulle sluta.

Källa: Youtube

Som tur är så lyckades veterinärerna och den underbara personalen att få Otto att må bra igen – och viktigast av allt – visa honom att han är värd kärlek och att det finns människor som verkligen bryr sig om honom.

Till slut kunde Otto få ett nytt hem – och nu trivs han bra bland människor och andra hundar.

Källa: Youtube

Jag är så glad att den här historien fick ett sånt underbart slut.

Det är verkligen viktigt att vi sprider information om sådana här händelser så att fler får upp ögonen för det arbete veterinärer och organisationer gör för våra kära husdjur. Nu tycker jag att vi delar den här videon med våra vänner och visar att vi är emot djurplågeri.